How do YOU define Yourself?

l’he vist uns 5 cops; i realment poto dies volent escriure sobre aquest vídeo… però és que no sé què dir o què afegir.
Lizzie Velásquez té un síndrome molt estrany (només es coneixien 2 persones amb aquest síndrome) degut al qual té un zero per cent de greix corporal i mai ha pesat més de 29 kg. És incapaç d’augmentar de pes i ha de menjar molt sovint durant el dia. És cega de l’ull dret i té visió limitada en l’altre, a mes té un sistema inmunològic molt feble… a part d’aquestes afeccions no té cap altre problema que l’impedeixi ser una persona totalment normal i fer vida totalment normal.
Als seus 24 anys ens parla que els seus somnis eren: tenir una carrera, formar una família, ser escriptora, ser una coach motivacional… i només 8 anys ho ha aconseguit tot! i amb escreix! i el que li queda ho aconseguirà, n’estic segura.
Es dedica a motivar la gent i crec que, només veient els comentaris i les visualitzacions del vídeo… ho ha aconseguit!
El concepte de mirar sempre el costat positiu, el fet de ser optimista, estar agraït amb el que un/a té, lluitar pels somnis, donar el millor de tu, … etc… això realment és el que intento fer cada dia. I sobretot, sobretot: NO DEIXIS QUE ELS ALTRES ET DEFINEIXIN i sobretot sobretot, escollir SER FELIÇ és una elecció personal.

Val realment la pena veure aquesta TEDxTalk, et dona una altra perspectiva de les coses. A més he de dir que justament els dos lectors més fidels d’aquest bloc me l’han recomanat; espero que el mireu i espero que us faci pensar.

+ info: http://www.aboutlizzie.com/
+ vídeos: http://www.aboutlizzie.com/#!motivationalspeaking/cee5

Anuncis

Un pensament sobre “How do YOU define Yourself?

  1. Ester diu:

    Per fi puc comentar! això del trasllat a Madrid em tenia apartada del món blogger!
    Aquesta noia m’encanta, poc més es pot afegir al que ella diu. Molt sovint deixem que la gent ens defineixi i marqui el que som, quan realment tenim nosaltres el poder de decidir qui som, com som i què volem a la vida. De nosaltres depèn la nostra felicitat, ja que inclús les coses dolentes tenen el seu cantó positiu, només cal esforçar-se i trobar-lo! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s