Un infogràfic sobre la Ciència de la Felicitat (amb algunes dades curioses)

Vaig veure aquesta infografia sobre La ciència de la felicitat i vaig pensar compartir-la amb vosaltres. Ja sabeu que sempre m’ha agradat la ciència (i més la de la felicitat hehehe). 4 paraules sobre la infografia que ens poden ser útils (a nosaltres i als nostres).

how-to-be-happy_52c2c43cc7fe0_w587

1 . Necessitem estar a l’aire lliure; reconec que no m’agrada massa a l’hivern! però s’ha de fer! ens ha de tocar el Sol i l’aire. Els que viviu a ciutat pot ser que no sigui tan agradable o més difícil… però aporta molta positivitat! De 15 a 20 minuts al dia estaria bé!

2 . Cal anar a viure a Mèxic? Tinc amics que hi viuen i n’estan satisfets! gent d’allà i gent d’aquí que hi han anat a viure. Són més optimistes i els nens són més feliços!

3 . Necessito menjar plàtans. Just avui he menjat plàtan (de fruita malpensats!); i encara que molta gent diu que és la fruita que engreixa més també és una de les que aporta més dopamina. Clar que es pot aconseguir d’altres maneres hehehe 

4 . Sentit de la comunitat (família i amics). Investigacions sobre la resiliència també mostra que el sentit de comunitat i que té el suport social són essencials per recuperar-se en la vida . I el ritual de les celebracions en companyia (sigui Nadal, festes de poble, aniversaris…) és una meravellosa manera de donar la benvinguda els uns als altres i generar pertinença i la felicitat .

5 . Tenir una vida amb objectius i propòsits ens ajuda a ser més feliços. Li dones sentit a la vida.

El que no m’agrada és que segons aquestes dades veig que els que tenen fills són més infeliços? pensava que els estudis demostraven el contrari!

I tu? Què és el que trobes més curiós de la infografia? deixa el teu comentari a continuació!

Anuncis

2 pensaments sobre “Un infogràfic sobre la Ciència de la Felicitat (amb algunes dades curioses)

  1. Ester diu:

    Doncs a mi m’ha semblat ben curiós que dintre de les professions que et fan “més feliç”, hi apareguin els arquitectes i els “clergyman”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s